Followers

11 November 2011

cerita saya buat korang. :))Bermulalah LEGASI aq pada detik ini. Aq telahpun dinobatkan sebagai NAIB PENGERUSI dan tanggungjawab itu telahpun terserah kepadaku. Agak terkejut sebenarnya kerna aku dinilai ketika MENGETUAI program bersama Megat Hafiz iaitu program majlis berbuka puasa. Aku ingat lagi sangat-sangat tema program kita. SESUCI KASIH ABADI, SEINDAH BULAN RAMADHAN YANG DINANTI. Program yang membuat aq lebih kenal erti KERJASAMA, berpasukan. SUBBAHANALLAH. Akhir sudah semua ini. Membuat aq terkenang semua ini. Terima kasih kepada semua kerana MEMPERCAYAI aku, memberi aq peluang MEMEGANG jawatan terhormat itu. INSYAALLAH, akan ku cuba sedaya aku.
          
         Bila terkenangkan semasa aq bergaul dengan PRSP ini, aq jujur mengatakan aq terlampau RENDAH DIRI SANGAT-SANGAT. Semua yang berada dimataku adalah ajk yang sempurna dari segi kerjanya. Aq kaku seketika, agak bersalah  jugak kerna tak dapat melaksanakan tanggung jawab yang sedia ada. Tapi TERIMA KASIH SEMUA kerna sudi tunjuk ajar kepadaku.
         
          Especially jejaka ini. Megat Hafiz. J banyak membantu dan banyak celotehnya. Beri tunjuk ajar tanpa jemunya. Aq sedar yang kau kadang-kadang bengang dengan sikap aq yang pelupa dan lewa. Tapi terima kasih banyak-banyak ATAS SEGALA-GALANYA. Kau sajalah yang lelaki budiman hantar aq balek sampai depan pintu rumah walaupun kita berjalan kaki sahaja. Sumpah aq terharu perbuatanmu. Moga kita jumpa setahun hadapan dan buat pogram sama-sama. INSYAALLAH.

          Pada cik bendahari kita, Masitah. J jawatan pertama yang aq sandang dan sesuatu yang tak aq jangkakan. Terima kasih banyak-banyak tunjuk ajar aq tentang kerja bendahari ini. Walaupun aq mungkin lalai dalam tanggungjawab, aq mintak maaf. Janji aq sem hadapan, aq akan ajar Dila sebaik mungkin. INSYAALLAH.

          Kepada the HEAD LEADER dalam aktiviti pogram, cik Nana. J sejujurlah aq katakan, sejak kaki aq melangkah ke PRSP, aq kagum dengan perlaksaan kerja kau. Cara kau kendalikan program, idea, dan sifat spontan kau memang terbaekkk !! selalu tegur atas silap aq. Terima kasih atas semua tunjuk ajar. INSYAALLAH semesta hadapan aq akan cuba kendalikan prorgam sepertimana kau lakukan pada camping dahulu.

          Kepada cik naib pengurusi, Ida J terima kasih segalanya. Alhamdulillah, mungkin kau nampak bakat aq bukan dari sifat aq. Sejujurlah ida, pada luarnya aq nie seorang yang pasif, degil dan riak muka aq yang menggambarkan pembengis. Tapi itu BUKAN aq sebenarnya. Dulu, aq mudah bergaul tapi sekarang aq mudah berubah sikap. Aq terharu bila kau mula mempercayai aq dan memilih aq. Aq mohon maaf jika segala perbuatan aq ini ada mengguriskan perasaan kau. Kadang-kadang aq tidak perasan dan mungkin aq keterlaluan. INSYAALLAH aq cuba lakukan yang terbaik pada sem hadapan bersama abang Taufiq Salim.

          Lastly, untuk abang KOYEK a.k.a Taufeq J tahniah dan syabas atas segala yang telah abg lakukan. Moga abang berjaya dalam hidup dan jangan lupakan kami disini. Yati mintak maaf jika ada salah kata, atau sikap melampau yati yang tak disengajakan. Terima kasih sebab memilih yati menjadi pembantu abang Taufiq untuk sem hadapan. INSYAALLAH, akan yati cuba TAMPAL segala kelemahan, BANTU segala pertolongan abg Taufiq Salim pada sem hadapan. Doakan kami disini dan moga abang CEMERLANG dalam semesta terakhir abang .

Kepada semua, TERIMA KASIH sudi luangkan masa, DAN disini cerita hidup saya. MUNGKIN saya akan update segalanya tentang dunia PRSP saya disini pada sem hadapan. ASSALAMUALAIKUM.
9.34 PM / 11 NOVEMBER 2011

4 comments:

hafxyz said...

terbaek la yatie!!! sayang ko lebih!

miliki ceritera saya ! said...

hahaha, sayang jer ??
follow sekali niee ! :))

syahana said...

:)) good luck dear.!

miliki ceritera saya ! said...

huhuhuu, mekaceh shana. :))