Followers

15 February 2013

Reunion 5 Cekal REDZARIAN

Assalamualaikum semua !
Salam Jumaat .
post kali nie nak cheghita pasal reunion kelas heyyat pada 11 feb 2013 dan bertempat di Pantai Purnama, Port Dickson.
Setelah hampir 4 tahun meninggalkan alam persekolahan, kini group 5 Cekal batch 2009 mengadakan reunion kecil-kecilan bersama-sama ex-student 5 Cekal.
meriah tu jangan lah kata, macam2 cerita nak habaq naa. even kiteorang pure orang nogori, ramai dah yang sambung belajar kat negeri orang.
Mostly negeri Terenggana lah, maklumlah, tanak jauh lagi agaknyaa.
The Head Master and yang merupakan orang kuat menjayakan BBQ nie adalah Masroha and Hafiz Maula.
banyak2 terima kasih la yerr .
okey, check this out gambar yang sempat Heyyat copy dalam facebook.
:)

 sebelah pagi, kami breakfast dengan bekalan yang dibawa masing masing. 
macam2 ado ^.^

 okey, bos a.k.a tukang masak pro nie adalah abang nor. bako bang, jangan tak bako ! 
hehe
 
 hai kawan kawan, selamat datang kek podekson ! hahaha

 ayam dah masak jom bedal.

 memperkenalkan kepada anda, tukang perap ayam. hahaha
hafiz maula

sambil makan  sambil bercerita. ish3, mak ngan anak buah tak boleh berpisah nie. 
hehehe


 amacam terliur tak ? sedap tauu

 lepas makan, mari bersantaii . hehehe

even dah nak habis makan, still ada lagi yang belum dibakar. 
haa, tu diaa, siap bersusun ayam, burger and sosejnyaa. 
hehehe

 mari tengok sekali lagii. sedap kann ? wahh, macam nak lagi jer.
 heheheh

kaki dengan leher ayam pun ado tau. bedal semuaa. hahaha

 okey, selesai makan and menyelam. make up sikit then bergambar ! 
hehehe

senyum geng :) yang kiri tu mizah, tengah wana and kanan tu masroha.

 gambar kenangan . 
kami dah 21 tahun yaa, tapi rupa muda lagi kan kann ? 
opsss !
hahaha

 peace ! :)

lepas kemas kemas tu, masing2 berpecah. so destinasi kedua pulak adalah teluk kemang. member sorang nie ajak jalan2 kat expo. so dengan berbaki 7 orang sahaja yang turut serta ke sana. hehe

dah parking kereta, jom shopping ! hehehe

 tu diaa abang daus, wearing spec baruu. hehehe

 sebelum balik tu lepak lepak dekat tepi pantai sambil bedal rojak buahh. 
tapi yang dua orang nie dok bergambar ajelah.
 hahaha

 cakk :D
sempat ajaa posing. hehe

 senyum senyum ! 

 okey, last pictures dari kami berempat. 
 smart sehh ! :D

 jangan tengok muka, pentingkan pemandangan. 
hahahaha !

okey, candid ! 
mekaseh masrohaa. 
yawnnn !

terima kasih yang terlibat.
terima kasih yang turut serta.
ada rezeki jumpa lagi.
harap2 ketemu lagi.
sayangsentiasakawankawanlimacekal ❤

3 comments:

sayidah napisah said...

indah ciptaan ILLAHI :)

sayidah napisah said...

like :)

MawardiYunus said...

terima kasih sudi jadi follower blog saya... slalu la datang ye.. ni entry untuk awak :) http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/02/followers-mingguan-8_18.html